Në Inkurajim të Retorikës Ofenduese të Qeverisë

Le te mbeshtesin z.Trump.

Shkrim si lumi Terkuzes qe zbret nga Gryka e Buvilles gjarperon te Rrapi Trezhit aty pastaj futet tek Kafja e *Xhafes ecen nga Paskuqani e gure me gure e hu me hu perfundon ne det tehapur profesorja gazetare “I Shpjegova studenteve…”. Mire atje leksione 45 minuta 60 minuta. Po lexusi c taksirat ka te lexoje nje artikull kaq te gjate dhe pa koke e kembe ?C bojet keshtu mer yahoo cdo njeri merr nje shkumes dhe zhgaravit si ne muret e banjos kot me kot.

Rrapi Treshit mer bab, c’o ky i Trezhit ? Bile shume i kon pas thirr i Trishit a.k.a Dyqoni i Rremes. Ke harru qe shkrimi kalon tangent edhe anej nga Ura Brarit. :joy:

Donald Rrapi Treshit -gabim tastiere kom Harru shum Ura Brarit Shkalla Tujonit uzina Tankeve

Pas gjith atij patriotizmi te viteve te fundit, ky muhabeti i plerave i shkon ketij vendi, si per ta identifikuar me nje vend-plehre! Dhe, qe plehrat te simbolizojne derdhjen pleherore, mendoni se keni edhe dy thase te tjere me plehra anash, shkaterrimin e Bregdetit pergjate Jonit dhe shkaterrimin e Alpeve shqiptare (Valbona, etj.). Keshtu, dy thase te rrombullaket anash dhe derdhja ne konvejer e plehrave ne mes, simbolizojne sot per sot Shqiperine! Urraaa!..