Nese

Nese me kerkoni
Eshte fare e thjeshte
Me gjeni me shtepi

Nese me pyesni per shtepine
Duroni Pak
Shtepine po kerkoj

Fatmir s Baci

1 Like

Nuk di pse kjo poezi me ben’ te Jem me kembe ne toke. Fakti , qe problemet e kokolepsura ne mbare familjet shqiptare , varferia qe eshte ulur kembekryq , me bejne te besoj se 50% e shqiptareve Jane shume te pasur , dhe 50% e shqiptareve te tjere jane shume te varfer…

ha ha, e bukur, filozofike :grin: