Newark Airport ( New Jersey) deri ne Midtown Manhattan me transport public

12 postime 1134 shikime 13 nëntor 2017 në 01:08 e pasdites
B-O-H-I-C-A

Per ata qe jetojne aty rrotull. Si eshte menyra me efikase per kete rruge ? Tripadvisor ishte icik i ngaterru, plus ca nga ata bejne si cuba dhe ne mungese nervash, nuk ia u kam ngene. Jeni te lutur qe ne rast se nuk e dini mire ose udhetu vete, anashkalojeni temen. Koha transit ( between flights) eshte nga 1pm deri ne mesnate. Nje njeriu im i afert ne NY na ka permtu se do dali me makine, por duke ia dite orarin dhe punen qe bo, do desha nji variant rezerve ( gjithsesi). E di, e di … " Pse nuk pyt ate njeriun e afert … ". Eshte pothujse si vella dhe shqiptar. E di qe do thote : ik mer dreq, do moresh publik trans. Do dal une aty dhe pik maroji. Ai jeton ne Astoria dhe gjithsesi njerez te gjalle jemi. Pra variant rezerve. Flm qe perpara ( jo nga mbrapa :joy:)
P.S. Taksine e di vete , keshtu qe SAVE IT ! Thnx.

Kthupi

NJ Transit. Kap AirTrain ne aeroport dhe zbrit te stacioni AirTrain. Merr trenin per ne Penn Station. Done! Treni me ngjan se eshte $12.50 nga Newark ne Manhattan.

B-O-H-I-C-A

Rrofsh. Ky stacioni AirTran qe duhet me zbrit eshte stacioni trenit ? Pra nuk ka stacione te tjera midis , te co direkt nga aeroporti ke treni?

varik

merr nje uber

Kthupi

Po. Eshte nje shuttle qe vjen verdalle si loop neper aeroport dhe quhet AirTrain. Nje stacion eshte ai ku lidhet me trenin e NJ Transit. Dil nga terminali yt, kap kete trenin e vogel e zbrit te stacioni AirTrain. Mund te kesh stacione terminalesh te tjera in between, varet te cili terminal je. Po eshte vetem per aeroportin.

B-O-H-I-C-A

Flm. Besoj e kam nji ide’ ,megjithse si gjo e re duket icik si gogol. Me te pytme …

B-O-H-I-C-A

Ku eshte diferenca uber me taxi ? Pervecse icik me lire, te dyja do i bijne ose nga ura ose nga tuneli dhe nji ku te iken 4 ore ne trafik vajtje ardhje. Plus une preferoj Lyft :money_mouth_face:

varik

edhe lift ehste ok. diferenca eshte qe gjysma e uberaxhive eshte shqiptar, e mund te besh nje dore muhabet

treni mund te jete me i shpejti, 20 min je ne pen station

Mimoza_llastica

Te ndihmoja une po skam hyp ndonjehere ne public transportation. Lol

zeqo

Koha shume e keqe qenka andej, ketej diell.