Ngjela mbi aktualitetin

1 Like

mos na sillni, as publikoni shkrime qe flasin per luftenxitje

Ngjela me Ramen kane nje gje te perbashket.
Kane nderuar partite sipas qefit.
Njeri 7 parti tjetri 6.
Rama desh te futej edhe tek Partia e Ballit Kombetar ne 1994…

Avukati ka rrjedhur por na mori dhe nje mikun tone Te nderuar ne qafe😩

1 Like

Avokat leshi, a thua e ka abuluar akoma il piacere della faiga?

Takut i falet se eshte perdhunuar ne burg .