Ngrohja e planetit në një grafik të vetëm

Ky grafik nga ilustratori amerikan xkcd paraqet ndryshimin e temperaturës së Tokës pak a shumë që nga fillimi e deri sot. Është një mënyrë origjinale dhe dramatike për të kuptuar se për se flasim kur flasim për ngrohjen globale.

Besoj se e keni haberin qe ky eshte nje sit humoristik. Me ate grafin po tallen. Po ta rrotullosh 90 grade, duket qe eshte ftohje, jo ngrohje.

Ku eshte tallja ne ate grafik?