Një pyetje për Berishën dhe Bashën

http://shqiptarja.com/analiza/2709/carlo-bollino-nje-pyetje-per-berishen-dhe-bashen-378752.html

Nuk besoj qe bisha, dmth berisha dhe beluli dmth luli te jene bere anetare te peshkut. Keshtu qe nuk ka se kush ti pergjigjet kesaj pyetje.

haha Bolinua i mafjes se riciklimit! buahahaaaa.

Ky eshte nje gjobvenes i rendomte e cuditem si nuk e ka gjetur gje, ndoshta se afer i qendron kamorra.