Nostalgji: Durresi qe nuk eshte me

1 Like

shithole then shithole now shithole forever.

1 Like

Megjithate ndersa atehere kishte kabina derrase e 3 hotele e gjysem, sot jane ndertuar nga nje hotel per pellembe rere dhe ka rritur dukshem kapacitetin per te perballuar turizmin modest masovik.

Det per mua ka nga uji ftohte e poshte.
Ne Durres I fituar ka dale ai qe ndertoi shiti mori paret e ia mbathi.te humbur ata qe blene dhe iu kane ngecur zgeqe qe do iu marre deti .

Hotelet ofrojne akomodim te bollshem e modern me cmime te mira dhe sherbim shume me cilesor se ne cdo zone tjeter turistike ne shqiperi. Durresi ka sherbim kurse ne Vlore nuk flitet per sherbim fare, psh.

2 Likes

Po prape si plazhi edhe ne kohe te Dulles i piste ka qene .

Nga mbipopullimi, prandaj jam i bindur qe plazhi i Durresit nuk ka per tu bere plazh elitar po do mbetet plazh me hotele qe mbushen me chartera plot Polake e Czech. Ndoshta mbi shkembin e Kavajes mund te gjenden zona te paprekura per resorte por veshtire.

1 Like

rrofsh tironco per temen, nuk e kisha pare, ishte interesante,