Nuk-ke-gojizmi

1 Like

Mire mo mire, ne rreguĺl je me argumentat por ec e mbushu mendjen idioteve (jo te ligjve) qe te tregojne arrat. Apo dhe nuk jane shtuar avdallet!
Tjetri para ca ditesh po sinjalizonte ne forme proteste Km- se police ne Vlore po vidhnin qytetare, ky tjetri(i ligu ne kete rast) i pergjigjej ti je nje sorre!
Pastaj vinte lumi i avdalleve me refrenin qe ça ke qe ankohesh, se ne kohe te Berishes etj etj. Asnjeri nuk pyeti kur? Ku? Sa? Kush? Etj etj. Prandaj kane bere vend te ligjte dhe nuk tuten hic ne shqiperi. Sepse kane ushtrite e tyre respektive ( Pd, Ps, Lsi) me idiote dhe interesaxhinje driteshkurter.

këtë u bëre ti e ka më shumë sëra e gjasme-analistave,ose gjasme-kokave të mëdhaja që nuk u është dhënë mundësia të mjelin lopën shqipëri!
por kemi edhe gojoren! në të njëjtën kohë që _nuk ke gojë ti ____,të flasësh ,kemi edhe gojoren ndaj pushtetit! lëre pastaj po jetë ndonjë zyrtaruc i ndonjë ambasade!
gojizmi dhe gojorizmi !