Organizatat bëjnë thirrje për mbrojtjen e fëmijëve nga dhuna seksuale

3 Likes

10-15 veta ne mbrojtje Te drejtave Te femijeve ,35 mije vete ne proteste kondra perjashtimit Te skenderbeut nga Uefa.

3 Likes

C’doli nga protesta per mbrojtjen e grave qe u be para nje viti kur u vra ajo gjykatesja nga burri? Kishin dhe ato parrullat qe bene pershtypje.