Pa shokun e klases

Ne Shqiperi nuk mund te jesh figure publike, se del ndonje ish-shok klase e te ben qepaze:

Shkolla fillore Murat Toptani Mar 9, 2017 at 17:09 - komenton:

Fatos te njoh qe nga feminija ne ate shkolle. Ke qene qe I vogel mburravec, grindavec, mosperfilles ndaj gjithe klases, inatci, me vone ne gjimnaz e universitet nje intrigant qe te gjithe kohen I fusnje shoket ne grindje dhe ne mature I terhoqe ne nje aventure nga e cila dole pa u lagur vetem ti dhe ndonje tjeter qe ishte me I ri sepse te gjithe mbeten pa shkolle te larte sepse nuk ju dhane te drejte studimi dhe shkuan ushtare.

Tosi

Me nje fjale, mundesia qe ai njeri te kete ndryshuar, nuk ekzistoka :sleepy:
Se gjer me tani, une njoh shok qe dje (kur ishte i vogel) ishte shembullor, ndrsa sot eshte i korruptuar, abuzues me postin :skull: Po ketij transformimi, ç’emer ti veme.

Mbase eshte vone por une nuk kuptova gje ne ket muhabet.

une them Lubonja s’duhet ta kete problem.

Ja kemi salen, figure publike politike. I dolen dy personalitete secili me emrin e datelindjen e vet. Cfare ka me shume sala qe e ke deputet, ish-km & ish-president qe s’e prish terezine, nga Lubua-figure e thjeshte publike

shume vone… mendova se nuk e kishin publikuar fare…