Paper 'n' Sound - 16 Maj 2017

Paper ‘n’ Sound kombinon muzikën, poezinë, prozën dhe artet pamore.

https://vimeo.com/217703618

Poezi:
Ashraf Fayadh - Kohë të ndera
Georg Trakl - Shërbëtorja e Re
Ilir Lluka - Hëna e pasdites
Sokol Zekaj - Ujëvara

Muzikë:
Christian Löffler - Lid
MODERAT - Reminder (Live In Berlin)
Vaults - Premonitions
Hooverphonic - Mad About You
London Grammar - Truth Is a Beautiful Thing
Ella Vos - WHITE NOISE
Thanks for support Club FM!

2 Likes

t’shkokan fort mustaqet blend

1 Like

Tmerresisht shume e bukur, jam i bindur qe do te kete shume sukses!!