Paper 'n' Sound - 23 Maj 2017

Paper ‘n’ Sound kombinon muzikën, poezinë, prozën dhe artet pamore.

Poezi:
Adrienne Rich - Dedikime
Adam Zagajevski - Po të isha unë Tomaz Salamun
Oskar Milosz - Kur të vijë ajo
David Foenkinos - Sharlota

Muzikë:
Hammock - Sinking Inside Yourself
The National - I Need My Girl
Laucan - Symptom
Oh Wonder - All We Do
MUSE - Dig Down
Lane 8 - Hot As You Want feat. Solomon Grey [Live]
Izzy Bizu - What Makes You Happy - Vevo dscvr (Live)

https://vimeo.com/218664593

2 Likes

nje pyetje: a duhet te paguash te drejta autori kur perdor keto kenge?