Paper n Sound- Emisioni 14! Enjoy it :)

Ketu mund te gjeni emisionin e 14-te te Paper n Sound!

2 Likes

Shume koncept i bukur ky Paper n’ Sound. …edhe si i bohet me gjet i tracklist te poezive dhe kengeve? …edhe i gjo tjeter, si i bohet me e shkarku ne format mp3 apo m4a?

Gjergji te falenderoj shume per vleresimin. Sa i perket pjeses se kengeve/poezive dhe shkarkimit te tyre, eshte krejt kollaj. Playlisten muzikore dhe poetike i gjen kudo ne kanalet e emsionit: ne vimeo https://vimeo.com/user62508101; apo te arkiva.org mund te kerkosh me emrin “Paper n Sound” dhe aty gjen mundesine per ta shkarkuar ne formatin qe deshiron.

Me thuaj nese do te kesh veshtiresi. :slight_smile:

Rrofsh. Duhet t’kisha kerku icik me shume vete para se t’beja pyetjet.

Pune te mbare!

1 Like