Paper n Sound- Emisioni 17!

Poezi:
Erri De Luca - Vlerë
Nazim Hikmet - Qyteti, mbrëmja dhe ti
Luljeta Lleshanaku - Kusht për t’u mbajtur mend
Ezra Pound - Papafingo
Nazim Hikmet - Ty të dua
Muzike:
Ludovico Einaudi - Time Lapse (Video from Amygdala)
Janex - Mermaids
Balmorhea - Remembrance
alt-J - Adeline
Negramaro - SEI
RY X - Beacon
Eelke Kleijn - Mistakes I’ve Made


Thanks for support Club FM!