Partitë postkomuniste dhe fati i Shqipërisë

#1
0 Likes

#2

Mungon e djathta dhe kombi, thote autori me 2 fjalë.
Hëmmmm

0 Likes

#3

Korea e jugut kaloi nje faze te tille dikur .kur dy koreane uleshin per te ngrene dreke formonin nje parti politike-ishte barcaleta .

0 Likes