Pasuri të pajustifikuara; anëtarët e Gjykatës Kushtetuese deklarojnë miliona lekë cash

Të dhënat e analizuara nga BIRN tregojnë se shtatë nga nëntë anëtarët e Gjykatës Kushtetuese nuk e justifikojnë pasurinë e tyre të paktën në një vit të deklarimit, ndërkohë që vlerat e larta të parave cash ngrenë dyshime mbi burimin e tyre.

Aleksandra Bogdani për BIRN

1 Like

Kane grate bisnesmene, mos u bini kot ne qafe

1 Like

Po pra! Keta duken nga fytyra qe mezi u del per te ngrene- se grate ua mbledhin.

Nga fytyra, Bleta, keta duken si artista hollivudi :grinning:

A e kane leju benzinen ke ligji i vetingut?

Bej rruge ura e tunele, jo or jo poplli aty do hashash, se kish kuptu mesazhin pranej i futen gishtin ne 2013

xheloze te ndyre jeni!
Kush jetoi ne Shqip. dhe nuk u be i pasur?!
Po ju nxirrni dufin tuaj prej emigranti inferior qe ka inat se nuk u be dot zengjin.
Ja une njoh dike qe…

1 Like

Kush i heton gjykatesit e Kushtetueses?