PD: Rama pjesë e skemës për grabitjen e tokës në bregdet

http://www.panorama.com.al/rama-pjese-e-skemes-per-grabitjen-e-tokave-ne-bregdet-pd-nxjerr-dokumentet/

Është i madh kazani, çdo 4 vjet një tepri. Ska ngel pordhitikan pa miliona

Jep shpjegimi i tha Rama sot. Ate e ka marr miku vet dhe po ben hotel po ai sdi gje fakiri.

politikan fakir, akoma nuk kam pare, mos eshte e kunderta me te.

Rama paralajmëron: 2018-ta do të jetë viti më i zi për zyrtarët dhe bandat me kostume
Avash se i patakse😊