Per ata qe investojne (3)

Vlerat e aksioneve (stocks) po shkoje per lesh.
Cfare mendimi kane peshqit? Me shit, me prit, apo me u hudh me koke se jane lire?

kush peshq? kan mbet vetem fllucka qe ngjiten e pellcasin ne siperfaqe.

Per te ardh keq.

nese luan bixhos, kerko opinion ne internet, nese investon me koke, bej llogaritjet e tua, e mos perdor emicionet

Administratori iu doli borxhit.krijoi kete faqe te bukur , falas may I say .Shqipot thjeshte duhet te vinin e te benin muhabet si njerez .As kete nuk ishin ne gjendje te benin .male pene te bleva mo Aqif i tha.bithe pene te bleva , libra e fletor te bleva , c’te sat’eme ke qe nuk meson :joy:

jetojme ne kohen e robotic trading e eshte bere si luac shah kondra komputerit . Gjithe paret e Amerikes jane grumbulluar ne nje grusht aksionesh .blej emra si Apple e Microsoft ne pullback e shiti kur tregu eshte lart.keto kompani e te tjera si nividia jane te paktat qe trading algorithms kane xhan per momentin.

patrioto, siç duket, nuk i paske ndjekur keshillat e mia ketu te para ca viteve e muajve,
kur keshilloj te blini aksionet e firmave te ujtit, vlera e te cilave rritet çdo vit,

Bli ujë te Ujti!

Ka peshq ka, po rrine mbrapa deres…

Ti Pjero ke nonji emer konkret apo si gjithmone rri tu fol nga tribuna.

he mo peshq, po blen njeri tni qe ra bursa?

ku te blejne, i ka zene paniku te gjithe, tani blejne e shesin vetem peshqit e medhenj, kompanite e mdhoja, dhe keta me rezerva,

mm shit…

aksioneret e karburanteve, po dalin rru e qeth , me kete renie te çmimit

i ka zene virusi i terbimit: