Përgjimet e trafikantit të drogës ngrenë hije skandali mbi Prokurorinë

Duhet shpallur amnisti per cdo kriminel qe ka pagu drejtesine, dhe shikoni sesi dalin tere tr palarat sheshit ne 24 ore

Shqipot i vene flaken vendit per nje pagese 5 euro por prokurorit qe merr 150 mije euro rryshfet i thone “Te lumte bytha” apo “si mund te behem una apo djali e vajza ime prokuror?”

5 nje rruge e 5 n3 kthim, per cdo makine, ne nje vit sa bejne?

Flaken te gjith maskarenjve

shkrimi qenka i 2016 gjembo, ç’ne tani,

1 Like

Meqe u shkarkua KPP i RSH. Ti s’na ke sjelle me shkrime per BQ.