Piper Saratoga

Sipas Gazetes MAPO, ky eshte lloji i avionit qe te duhet nese ke qellim te transportosh droge.

1 Like

Nuk e keq Blendi. Keta piper i gjen dhe me 25k$. Dmth me nje rruge e ke te paguar avionin :wink:. Pastaj mund te punosh me hedhje me parashute.

2 Likes

Demek e paske bere analizen e kosto/perfitimit…

:wink: po ca te them o bredho. Kaq kushton, sa nje mercedes i perdorur ne shqiperi. Faj kemi ne qe cmimi eshte kaq poshte?