PMI ne Shqiperi?

Nga kerkimet zbulova se me e mira ne bote per certifikime ne fushen e menaxhimit profesional te projekteve eshte: PMI.
http://www.pmi.org/learning/training-development/reps/find

Cila eshte menyra me cheapest per ta aksesuar nga Shqiperia trajnimin per kete program?
A ka menyra te tjera njesoj efikase dhe me te akessueshme per t’u certifikuar ne fushen e menaxhimit te projekteve?

Per ca te duhet PMI kur nuk ke as edhe nje biznes a drejtori qe ndjek proceset?

2 Likes