Policia dhe prokuroria nuk përmendin as emrat e të dyshuarve

Top Channel e pershkruan heshtjen si parathenie te deshtimit te hetimeve. Personave qe goditen qellimisht makinen e policise duke rrezikuar jeten e oficereve, oficeret e tjere nuk u zene as emrin ne goje.

Zeqo kete j lajmin e kishin dhe keto mediat ketej.
Ndersa per lajmin qe ka sjelle blendi asnje nga mediat ketej ka folur!

1 Like

Mediat andej jane te kapura nga Buall Mavria.