Post-mortem: filmi i parë dhe i fundit i një 29 vjeçari («An elephant sitting

2 Likes

falemiderit

1 Like

pëlqeu këtë. ???

mesimet e Budes jane mijra kilometra larg idese se vetvrasjes dhe elefanteve indiferente ne kopshtet zoologjistke.

njeriu eshte e vetmja kafshe ne univers qe ka dhe praktikon idene e vetvrasjes.

nese gjendja artistike e vetvrare e filmit ka lidhje me vetvrasjen e autorit pak mbasi ka perfunduar filmin, atehere mos me tregoni mu ato dokrrat demokratike se nuk ka lidhje midis autorit dhe vepres tij mer jau!, por shkojani e ja tregoni artistit t’modh ngambrapaindustrial Pjer Paolo Pasolini se ai ju ka mesuar keto gjera me bisht fshese ne dore.