Privatësia në botën dixhitale

A duhet vallë qasja e të mirave të internetit të konsiderohet si e pa kompletuar përderisa, cënimi i privatesisë eshtë prezent në botën dixhitale?

Privatësia në internet

1 Like

une ngordh per icik privatesi

Pse e ndrove!! ti ngordhje per i gje tjeter.

u, po ajo dihet. per ate ngordhin te gjithe

Pa dashur tju dëshpëroj Manjola, por më duket se do vdesim pa mundur ta shijojme qoftë edhe icik privatësi. Halli që jemi te pafuqishëm përballë rrethanave të botës dixhitale.

jo

nese do privacy perdor thor, vpn dhe e ke bythen e mbuluar

Per veren e Pjerit?

Ca eshte qjo? Futi nje Agree and continue se na lodhi.

Jo, jo. parcela e dyte e pjerit por s’ po gjej dot figuren