Problemi që vazhdon dhe zgjidhja që vonon!

http://www.exit.al/2016/12/03/20422/

Nuk e di per Shqiperine se nuk jetoj dhe kam 25vjet pas shkuar atje por ketu ne Kanada transporti publik punon shume mire ( po kryqezoj gishtat se mos na del boja me ndonje vidio liveleak).

Pse mos shisni pordhe ju Canuck-sat. Na i hudhni ne knej 6 mujt e dimnit gjithe pensionistat me i kom ne vorr, na e xite jeten​:slight_smile::slight_smile::slight_smile:

Ca te bejme ne mor vlla. Faji jone eshte qe juve keni klimen me te mire me det, ç’det them dhe une, oqean ore oqean me ngjyra fantastike dhe me rere te bardhe? Normale qemolo, e ka thene dhe ay poeti anonim me mbiemer poplli: o prane mbretit o prane detit! Aty na ke sa te fillojne te na kercasin gjunjte nga reumatizma😂.

Shkrimi eshte shume i sakte. Per me teper, per shkak te bllokimit te qendres, si dhe te rritjes kostante te numrit te makinave qe qarkullojne ne Tirane, te levizesh me makine eshte nje makth i vertete. Jo vetem kohe e humbur dhe para te harxhuara pa efektivitet, por edhe nje ndotje kriminale e atmosferes, qe mbushet me gazra te karburanteve aspak cilesore dhe qe thithen nga kembesoret qe kryesisht jane femije shkollash e te moshuar.

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.