Protesta e fotoreporterëve koreanojugorë

Korea e jugut firmosi nje pakt me Japonine per ndarjen e informacioneve ushtaraka dhe per kete ambasadori japonez ne KJ shkoi ne Ministrine e Brendshme ne Seul. Por ne momentet e fundit, fotoreporteret u njoftuan se ceremonia e firmosjes se marreveshjes nuk do te mund te ndiqej nga mediat. Dhe si forme proteste fotoreporteret u organizuan menjehre duke bojkotuar eventin. Ne daten 23 nentor, Ambasadori Yasumasa Nagamine, ndersa hynte ne ndertese, e gjeti veten ne nje korridor aparatesh fotografike te lene pertoke ne forme proteste.

3 Likes

Dinjitoze!

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Po kete fotografine kush e beri?

Por dori, eshte kjo nje fotografi e takimit zyrtar apo e protestes? :slight_smile: