Protesta në të gjithë vendin kundër rritjes së çmimeve

https://euronews.al/vendi/aktualitet/2022/03/10/live-qytetaret-ne-proteste-para-kryeministrise-kunder-rritjes-se-cmimeve/

#dojadalim
image

faleminderit Vladimir se na rrite çmimin e benxines dhe na ule çmimin e biletes se sinemase me filma me lufte dhe me ekran te gjere e ngjyra

Ja se vjen sala dhe e ul!
Bile e heq fare,e shpall non grata. Energji e pastër. Dyrrotak!