PS...nuk do lista zgjedhore te hapura

http://shqiptarja.com/news.php?id_legami=228080

Kuptohet pse? Listat zgjedhore të hapura kufizojnë pushtetin e kryetarit të partisë. Ato të mbyllura dihet se janë drejtpërdrejtë zgjedhje e tij, janë shpërblim për ndihmën që i kanë dhënë kryetarit, jo partisë. Është kështu, ndaj ndodh që popullin e kanë përfaqesuar në parlament nga të dy krahët edhe banditë, ordiner, madje dhe vrasës e lloj-lloj nastradinash me e pa kapele

meta po i mat pulsin envines, i fusin me pas nje ngjale dhe bien dakord…