Puna/perfitimet online, si te veprojme me taksat?

#1

Pershendetje,

Kam deshire te bej pune online si freelancer, dhe pagesat normalisht mund te vijne me transferte bankare apo PayPal.

Sigurisht qe po e ndava mendjen 100% do konsultohem me ndonje ekonomist/zyre konsulence, por doja t’ju pyesja juve njehere sa per te krijuar nje ide.

Nuk e di nese do mjaftonte te paguaja 15% te te ardhurave si individ, apo duhet te regjistrohem si biznes. Idealja do ishte si individ sepse kam pershtypjen ka me pak vend per gabime, pasi formula eshte me komplekse per biznes. Mirepo do doja te pyesja nese e ka ndonje idene, a detyrohem te regjistrohem si biznes.

Faleminderit

#3

Cuditem qe nuk ka kthyer pergjigje eksperti yne per kete teme @Astrit_Tazo. E mbaj mend qe eshte hapur nje teme e ngjashme 2-3 vjet me pare dhe ai tha qe nuk paguan taksa.