Qeveria finalizon koncesionin e ndërtimit të djegesit të plehrave në Tiranë

ky titulli nuk është në rregull. ka 2 fjalë shqip që duhen ‘‘integruar’’.
Qeveria finalizon koncesionin e konstruktimit të inceneratorit të spacaturave në landfillin e tiranës,
kjo na bën të ndihemi evropianë , nga adis abeba:banana:

Ca osht ky tashti , lajm i mire apo lajm i keq.

Ma merr mendja per Klodian Zoton (dhe qeverisesit pas tij) eshte lajm i mire.

Sdi gjo une , vete ja dhane voten , Ksamili pak nga pak po boshatiset nga agjenturat e huaja qe cane kanalin e ujerave te zeza :rofl:

1 Like

Do i djegin apo do i riciklojne? Se para nje viti po ankoheshin se industria e riciklimit nuk kishte mjaftueshem lende te pare.

Qeveria shqiptare finalizoi projektin e dhënies me koncesion të ndërtimit të inceneratorit të djegies së plehrave në Tiranë, i treti i këtij lloji në Shqipëri pas Elbasanit dhe Fierit.

Ti gezoni PLEHRAT o Shqiptar,jo vetem per ato 7 inceneratoret e kam fjalen…por edhe ato ne qeveri

nuk duhet pare cdo gje me dyshim!
Kompanite italiane te asgjesimit te mbetjeve, njihen ne mbare boten per integritetin dhe motivimin

1 Like

Ky lajm duhet te ishte neper faqet e para…
Shume shume e trishte…nje tjeter fabrike qe djeg mbetjet italjane, nderkohe ne evropen perendimore me mbetjetet po krijojne energji elektrike…ne e djegim … ne te gjitha kuptimet

1 Like

Nese nga impjanti i djegjes se plehrave, krijohet energji, ashtu siç jane dhene udhezimet para shume vitesh (VQ), athere kjo do te ishte nje gje e shkelqyer.

Artikullin e lexova shpejt po gjithsesi me duket qe ky koncension qelbet ere me shume nga ato plehrat qe do djegi.
Nje aplikues ne tender me qender ne Hollande… Se ckam nji parandenje qe ky aksioneri do i shesi aksionet mbas nja 6muajsh te ca bleres enigmatike.

1 Like