Qeveria kontraktoi miliona euro shpenzime me kontrata sekrete

Kështu blihen bankat, po ju akoma se keni kuptuar mirë rilindjen. Ju thata Rama që skeni parë gjë akoma, por ju sju besohet.
CA ka vjedh Rama deri tani është vetëm maja e icebergut

“Cfare jane miliona euro para miliarda eurove?” do te thoshin ca.

Po sigurisht te keta “ca” nuk perfshihen te barastundurit. Per te barastundurit gjithcka eshte “baras”: Milioni dhe miliardi, Saliu dhe Edvini, Marloni dhe Jezui, heretiku dhe inkuizitori (jo vetem i Peshkut)

Ndonje koment per temen a kishe?

Si jo. Tema eshte shume interesante.

tani du me komentu se me kaloi inoti, por me vje zor se u betova para te gjitheve, qe nuk do komentoj me. Si t’ja bej Gjembi, te komentoj, apo te mos komentoj? Ta maj fjalen e dhene, apo jo?

Nuk kam nivelin e larte intelektual lexues perkthyes sintetizues qe te jap opinion per cdo rast qe kerkon vemendje profesionale.

1 Like

te komentoj, apo te mos komentoj, kjo eshte çeshtja!

Ket nuk e besoj
Kto jane akullore