Qiratë në qendrat tregtare e rrugë, Tirana dhe Beogradi më të shtrenjtët

Mendoj që do ishte më mirë të përfshihej një përmbledhje/citat i shkurtër i artikullit që lexohet vetëm duke klikuar lidhjen nën titull? Mbase tek pjesa me sfond të bardhë.

Gjithashtu, numri i klikimeve mbi lidhje nuk shfaqet, apo kështu funksionon në keto lloj lidhjesh? E fundit, klikimi më hap 2 faqe/tabs të reja, në vend të një.

Po, bëhet. Thjesht duhen shtuar adresat e faqeve që përdorim shpesh tek lista e onebox-eve të lejuara.

E aktivizova për monitor.al (oneboxi del keq, po për atë fajin e ka burimi… pak a shumë)

1 Like

Tek kjo as mua s’me del numri i klikimeve, ndersa tek artikulli per moderimin e komenteve i NYT del ne rregull.

ka dash te thote ne ish-jugosllavi dhe albanie! se ballkani sikur ka edhe shtete te tjera