Rama: Emigrantët shqiptarë do të votojnë nga vendi ku jetojnë

1 Like

Ja votuam kush beson se vota ime do te lexohet dhe shkoj psh kundra Bashes dhe suitis se tij ?se e vetmja rruge ajo I ka mbetur askush nuk voton per PD e dy B-ve !

39% e Shqiptareve paskan qene kriminele (sipas shkabes).

Shyqyr me ne fund, megjithse kam pershtypjen se gjysma e emigranteve kane per te votuar.

Te gjithe ata/ato qe kane nenshtetesine shqipetare duhet tu jepet mundesia te votojne pa qene e nevojshme te vijne fizikisht ketu ne Shqiperi.

mire e kane menduar, se pershembull po u bere pishman per voten qe hedh elektronikisht te pakten ke mundesi ta ndryshosh kur voton fizikisht…

Kto psh do votojne nga Kazakistani:

Kishte bo dhe Adele nje vile ne Surrey.