Ramalog iii: town halls

3 Likes

mendoj se duhet te merremi me teper me politikat e rames se da me Pr e tij. Por marrja me politikat e tij, disa mjaft te mira nxjerrine ne drite mungesen e opozites.

Llogjika e rames: qiju nanen te te therrasin babe!

Nuk jane e njejta gje?

Rama nuk ka politika, vec PR. pjesa tjeter eshte zullum. Pastaj, lufta eshte ne disa fronte.

shkrimi ishte kryeveper, dukej si dor e vehbiut (xhaxhai-t) , dhe ajo qe ishte me e rendesishmja, te dhenat ishin pasqyruar me kurba, perqindje, tabela, etj, tamam siç i paraqisin neper forume apo mbledhje kendej ne perendim.
Per mendimin tim - me kaq sa po shoh - kryeministrat tane vuajne nga mend e kokes.

Nje nga shkrimet me te mira dhe me berthame qe kam lexuar ka kohe ne shtypin e 10-re qe eshte komplet tabloid (thekson tregimet e krimit të jashtëzakonshëm, kolonat e thashethemeve rreth të famshëmve dhe yjeve të sporteve, lajmet e ushqimit plehre dhe astrologjine) dhe me ca analiza te lodhura qe me se shumti jane lepirje e jargeve te liderrave.

Te gjitha sa i perket Ramalogjise jane me se te verteta. E vetmja ndryshim qe ka nga pararendesi eshte qe ky nuk ka byce te te vrase balle-per-balle (qe nuk eshte ndryshim dhe aq i vogel) por dhe kjo nuk eshte e provuar per sa kohe nuk eshte kapur me presh ne te dyja duart. Per te tjerat, vari qillon… e thote artiklli me mire.