Regjisori i ‘Publicus’ paditet për shkrimin e botuar në Facebook

Mafie mafie mafie ngado dhe ne çdo qelize te shtetit, privatit dhe individit. Keto qeveri mafioze, te majta dhe te djathta,( se bashku me korporatat e tyre) nuk do te mund te mbijetonin as edhe nje vit ne pushtet nqs nuk do te kishin mbeshtetje qorrazi, interesaxhije, makuterie te nje pjese te rendesishme te popullsise ne Shqiperi. Jane keto “delet” ne prapaskene qe per nje thes miell, per nje vend pune te pasigurte (helbete ne humor te shefit dhe rezultatit te zgjedhjeve), per nje tender, per nje kondrabande kane penguar dhe pengojne zhvillimin e shqp.

Thashe se e ka padit kryeM per petdorim te mbiemrit pa leje :wink: