Rikthehet kitarra e burgut

Nje kitare brenda burgjeve te diktatures, interesante! Kitara eshte mjet argetues dhe nuk do te me shkonte ne mendje se diktatura do ta lejonte nje gje te tille. Por ja qe paska qene e vertete, perderisa i zoti e tregon.

Rrofte Enver Hoxha!

rrnofte koqja, loqja dhe bolja qe i ka ngel sahati ne vitin 90-te.