Robotët humanoidë po zëvendësojnë njerëzit në operacionet e shpëtimit

Tani ka robote me formen njerezore qe jane ne gjendje te ngasin makinat dhe te kryjne shume nga levjzjet e trupit njerezor. Kjo kronike e euronews tregon avancimet e fundit ne teknologjine robotike, e cila po arrin te zevendesoje njerezit me makinat inteligjente ne disa nga operacionet e shpetimit ne raste zjarri.

1 Like