Rreziku për gazetarët që i kundërvihen pushtetit. Edhe në vendet demokratike


#1

Është ende e paqartë se kush ishte pas vdekjes së saj, të cilën politikanët maltezë nga të gjitha partitë e denoncuan gjerësisht si vrasje. Është gjithashtu e habitshme, se pse policia vendase nuk po e ruante më nga afër atë, duke pasur parasysh se kkishte raportuar për kërcënime vetëm dy javë më parë.


#2

Pse habitesh blendo ,ky eshte cmim qe shume gazetare jane te gatshem ta paguajne se ndoshta kane ende besim tek fuqia e fjales dhe e te vertetes , ti mos ki frike, maksimumi s’do te ftojne per darka apo aktivitete shoqatash, ne rregull je :wink:


#3

Prape vendet demokratike nuk na e marrin dot ne shqipove. Nuk thoshin dot per kete te gjoren qe ishte aksident, pasi ishte kthyer nga gjuetia. Do mesojne nga plaku Mere keta apo hic. Plakut pordhet mos i degjo, po keto punet e gjuetise degjoja.


#4

ka shkrime dezinformues e jo-profesionale (si ato qe te konspektova dje qe ne 6 te mengjesit :stuck_out_tongue: ) nga media saqe s’mund t’i quash gazetare ata qe i shkruajne.

Media ne pergjithesi ne bote ndodhet ne udhekryq sepse per shkak te kohes ka rene ne dilema jo te vogla.


#5

sepse …Cili popull tjetër në historinë botërore e ka pasur Kryeministrin me këtë lloj diplome?


#6

Harrove dhe kryepsikopatin qe ka qene president dhe kryeminister.


#7

O CIM PEKA INCORPORATED - U demaskua ky dokument ka 1 jave, shikoji datat se Gjigandi vertete eshte i madh por s’eshte 70 vjec :wink: Avash avash , shiko gjeji dhe kartelen e synetllikut