Rriten eksportet; Në shkurt, 20 miliardë lekë më shumë se vjet | Top Channel

1 Like

Rruga e duhur…

Exporti me i madh ishte para nje muaji, mbi tete ton.

E vetmja gje qe keni eksportuar me teper, eshte kanabis, ndoshta miliarda dollare e jo leke.

Ahh…po , per kete nuk kemi cfare te themi , 20 Miliarde me shume , kjo qe dihet, po ato qe kane kalu pa u kap ?

Po edhe importi ska qen keq,
Eksporti i modh ka hap vend ne hambaret tënë per 1600 kiloton kuintal mbejtje shuuuume te rrezikshme dhe shuuume sekretive.
Shqiperija po fluturon

Kete gjo e tha edhe LU-ja, qe Shqiperia ne 2017 do te lulezoje !

Hallall Rama!
Zagaret e PDhit le te lehin!

Sipas INSTAT, rezulton se ky është viti i parë pas tre vitesh të vështira, që eksportet i janë rikthyer trendit rritës…

viti i pare pas tre vitesh…
se kur ju thojshim qe rane eksportet sapo erdhi rilindja, jo na thojshin ketu dhe dojshin me na mush menjen per te kunderten. tashti as qe i beso mo njeri.
gjithsesi sipas mediave me prestigjoze te huaja eksporti i droges dhe importi i plerave kimike ka qene nga me te sukseshmit vitin e kalum.

Pervec kesaj, kontributin ne kete rritje, e kane dhene vetem fasonet, pra pa lidhje me permiresimin e qeverisjes.

Qeveri propagande dhe fasadash, prandaj duhet marre me shkelma e perzene sa me pare.

http://www.m.lapsi.al/lajme/2017/03/17/foto-nis-rr-nimi-i-rilindjes-s-shijakut

si insekt do perfundoje, ja ka percaktuar fatin.

ne vend te pjesemarrjes ne temen simpatike
https://www.youtube.com/watch?v=0DOo2qvEiUU

Artikulli i Monitorit per rritjen e eksporteve, me duket me i sakte ;

Me gjith rritjen e eksporteve, prap te varfer qe te varfer ngelen shqiptaret ;

Keto shprehjet e Lu me kujtojne senene 1991:Po Te kredhim Ramiz Aline ne burg ketu do Te vershojne ndihmat e huaja e vendi do benet ylyver😄