Sa familje te tilla mund te kete ne shqiperi?

Eh ca ben deshira per me dal n’facebook. I detyron robt me saju rrena te ulta si kjo. Internojini ne Gjermani kta rrenacake!

Ja prit se I.M.E. DV. “inkuizitori i madh i emigranteve, dora vete” i ka pas duart e zena me samitin. E hengren ata qe pranuan ftesen e lartmadherise (une per vete i bera bisht po me gezim po shoh qe edhe peshq te tjere nuk e kane ngrene karremin). Kujtuan se do i piesnin se ne c’rruge do shkoje Shqiperia. Jo mer jo, i kishin mbledh per t’i numeruar. Nga pas do i kene tani, nuk ka restorant qe i merr ne pune e lavastovilje qe i shpeton. Ca thone qe do i damkosin qe t’i njohin qe larg. Ca te tjere thone qe do ju japin rroba si bizhama qe do detyrohen t’i veshin sa hyjne ne Shqiperi dhe do i stampojne nga nje yll mavi ne gjoks. Ca e ca te tjere thone qe edhe familjaret e tyre do i bejne hasha. Dhe ca te fundit thone qe do ja rrisin normen e pjatave aty ku do punojne qe te mos e ngrejne koken e mos kene kohe te derdellisin online per (mos)arritjet e qeverise. Ja keshtu! E pasi te mbaroje kjo vala e regjistrimit IME do kete kohe te merret e me keta kandidatet e rinj (per) heretike.