Saggio

#1

Lahuta mbet varë n’ tra,
Mixha kalbët n’ dhé,
E, nipat s’dinë me i ra!

2 Likes
#2

kush asht autori?

#3

Martin Camaj

#4

i muzikes?

#5

Mendova se pyete per vargjet se the autori. Kompozitori eshte i muzikes :smile:

#6

“autor” ka kuptim me siperan dhe me te pergjithshem. Autor eshte edhe Ai.

#7

Nje cike e degjova se jam ne pune. Duket si dicka qe mund ta kene kompozuar vete ata qe luajne. Lloshi do jete njeri prej tyre, Mardit Lleshi. :slight_smile:

1 Like
#8

pelqimin e fitove per frazen e fundit.

#9

Gamori mbeti n’grazhd,
xhaja ka kohe qe ka merdhif,
e nipçet nuk dine me e nga!