Saimir Pirgu nominohet për Grammy

4 Likes

Ishalla e fiton

Ky eshte ai tipi qe sipas nje tipi ben muzike vetem per 1% te popullsise. Po ti shtosh dhe qe eshte emigrant …nuk e kuptojme pse e nxjerrin si lajm.

3 Likes

lart e me lart ua degjofshim zerin…

lexova diku per nji mjek shqiptar (thosh gazeta), qe ish nominuar per nje cmim sepse udhehiqte nje ekip shkencetaresh dhe kishin zbuluar dicka te rendesishme. Bravo - mendova. Po pastaj lexova qe ishte shqiptar Anglie. Deshtak m*ti - thashe me vete aty per aty; po te ishe dikush, do rrije ne vend si shkaba krenar per lekuren e bardhe me komshinjte e tij jevgj qe kane shtepi 3 kateshe

1 Like

e pra , efekti i befassise ! (njejte si une paske reaguar ) , Kur ne trotuaret e Champs Elysees pash fotot e Saimir Pirgut dhe dt e koncertit per here te pare pata thene … , si me qene shqiptar paska emer e mbiemer ky tenor… ?