Sali Berisha dhe familja e tij shpallen “non grata” nga SHBA - Gazeta...

Ky eshte versioni shqiptar i Judge Judy o Zeqo :joy:

Kjo ishte rrjedha normale e gjërave.
Me një njeri dhe parti me mëndësi talebane- revolucionare-majtiste si sala dhe pd-ja, nuk kish so të ndodhte ndryshe.
Anarkia,tymi,barkderrizmi,korrupsioni,kadafizmi,dhe joqytetaria që përçon pd-ja e salës përbëjnë papajtueshmëri me perëndimin. Një parti tipike për botën arabe,nuk mund të bëhej e pranueshme në evropë.

:sunflower:
1989-maurizio_cattelan_torno_subito_1989_photo_fausto_fabbri

:+1:

:blossom:
1989-maurizio_cattelan_torno_subito_1989_photo_fausto_fabbri

past komn e mar
image