Sela: Hyj në qeveri me kushte, dhe vetëm me Zaevin

1 Like

Keta qe kane nje post pse nuk rrine deri ne fund e te mbarojne cfare kane nisur, por kercejne nga nje gje ne tjetren?

Mbase deputetdhiku i zgjat fare pak, e pastaj cben?

1 Like

merrni ore shëmbull nga greket e serbet për këto çështje! vetëm partia e selës ka mundësi të mbrojë interesat shqiptare atje. të tjerët janë si puna e çetave të shqipërise!

1 Like