Shekulli monist

Shikoni ca shkruan shtypi keqdashes kapitalist:

1 Like

PAGE UNAVAILABLE

The document you requested either no longer exists or is not currently available.

Hec aty mo si do gjetkerkerkerka festa e Pamvarsies ket vit: Me minister te mbrendshem italion, me gjykate gjermone, me prokurorie amerikone, me minister te perjashtem grek, me kryeminister englez, :frowning: OKeBe KeSeBeE

Dhe habitesh nga na hyjn fjalt e huja :smile:

2 Likes

Harrove dhe njat ministrin serb t’ushtrise me xhup jeshil qi kishte keshilltar nji peshkaqen dhe sekretar/shofer Good luck Mehdiun.

Jo se kom harru. Akoma sna ka dal sheqeri i Tortes se Modhe :smile:
Ashi siq nuk i ka dal inoti narko-komunistave me Naton xhanem :smile:

Po pranaj more zoteri! Nuk haet torta e likoja me çizme e legena! Vihet piceta te gusha ene ne doren e majt majm biçakun multifunksional dhe ne te djathten dy gishtat e hapur i perdorim si pirun.
Po e ka fajn ai qen sistemi qi na i la njerzit si leter cinorje. Iu hap syri njerzvet iu be bakerr kur pane torten.
Narkoqiveria ka rene po s’ka bura me muskuj me e shty! Edhe njeri qe kishte “muskuj” e ben monument! Ça te besh, kur s’do fati s’do.