Shkëlqimi i trishtë i Edi Ramës

Artikull idiot… Unë politikisht jam kundra Ramës dhe se mohoj, por ato që shkruan gazetarja e “Zerit” nuk janë të drejta, shumë mllef dhe tendenciozitet…Humbje kohe!

Shqiptarja.com e shpalli Edin lider te padiskutueshem te gjithe shqiptareve .gjunah qe nuk jepet ndonje Nobel per bythelepirje .

1 Like

http://gazetablic.com/boiken-abazi-ata-qe-e-duan-nenen-kosove-kane-per-babe-serbine/

Pese yje!
Ps: Peshku, llafet e shumta jane fukarallek; krreje limitin.

Kte qe ka bo artikllin do ta morim partizone ka bo Flet-Rrufe per politiken e jashtme te kryeministrit.

Debat “shqiperi-kosove” te Fevziu.
Perveq llafologjise se pergjithshme te ushtruar neper studio tv kot, opinionistet “patriote te zjarrte” nga Shqiperia ne realitet nuk ia kane idene Kosoves. Shume me te sakta mund t’i kene njohurite per ndonje fshat a lagje italiane a greke sesa Kosoven.

Gjithsesi perjashtim duhet permendur Ermal Hasimja, korrekt dhe i respektuar.

Opinionistet nga Kosova sonte te shkelqyeshem. :slight_smile:

Gani Mehmetaj
I përbuz dy militantët “kosovaristë” që na i shurdhuan veshët më marrëzitë e tyre për ndryshim kombi, jo pse janë hashkali, çerkezë, romë, tartarë apo dreqi e di çka, por sepse ata fatkeq turpërohen nga përkatësia e tyre jo shqiptare, prandaj duan që të gjithë shqiptarët të bëhen komb “kosovarë”, në mënyrë që të mos merret vesh çka ishin nga gjaku e gjuha. Dy militantët “kosovarisët” shqiptarë nuk janë, i tradhton surrati. Ata nuk janë as evropianë, të parët e tyre erdhën para disa qindra vjetësh në Evropë më devetë otomane: ushtarë, kuzhinierë, eunuk haremesh, shërbëtorë, mbase edhe fatkeq të dëbuar nga otomanët mizor. Kjo e fundit është më e dhimbshmja: tufa çerkezësh e tartarësh të dëbuar nga Azia. Prandaj janë aq të frustruar.
Por nuk e kuptoj pse kanë aq shumë urrejtje ndaj shqiptarëve. Mbase i kanë nënçmuar a përbuzur në fëmijëri? Apo i kanë fyer pse nuk ishin shqiptarë? Edhe kjo është e dhimbshme. Nuk duhej të silleshin shqiptarët në atë mënyrë ndaj tyre.
Sikur të na hiqeshin qafe më terrorin prej jeniçeri, do të përpiqesha t’i bindja t’u ktheheshin rrënjëve te tyre rome, çerkeze a tartare. Dhe do të angazhohesha që t’ua mbroj të drejtat e liritë e tyre më të gjitha mjetet. Por s’kam si i ndihmojë kur ata turpërohen nga etnia e tyre aziatike, ndërsa na terrorizojnë të ndërsyer nga Beogradi e Ankaraja. Ata nuk janë më për mëshirë, ata po bëhen argatë të djallit.

ky eshte bere katunar https://vid.me/e/9xgg?stats=1

1 Like

Ky fshatari ja hedh

1 Like

Shekulli :Rama sot ne Prishtine I veshur me antiplumb :wink:

legenlliqet e djeshme te tipit “berisha ka vesh antiplumb”. Sot ja thote Rames, Kocua