Shkollat e Tiranës. Fëmijët ngrohen me frymën e tyre

Më vjen keq për fëmijët e Tiranës, por në një anë ndoshta është rasti që njerëzit me përgjegjësi të kuptojnë kushtet e mësimit në zona jo dhe aq të thella ku temperaturat e ulëta janë të përvitshme dhe jo sporadike.

Femijet gjithandej njesoj dhimbsen kur vjen puna per te tilla kushte Dranja. Vemendja bie ketu sepse kur ne Tirane me aq leke sa kane mbledhur sivjet per arsimin, nuk arrihet ne kushte normale mesimi dhe sherbimi arsimor, imagjino me tutje cfare behet!

Me dhimben te shktetet se mberdhasin me shume se ne dikur, se ne skemi pas ijfon me nejt tu shkrujt terr diten ne uazap