Shqipëria i shiti armë ndërmjetësit të dyshimtë bullgar

" …Në të njëjtën kohë, Alguns ishte e punësuar si nënkontraktor i Komandës së Operacioneve Speciale të Pentagonit (SOCOM), si pjesë e përpjekjeve të SHBA-së për të furnizuar dhe trajnuar rebelët sirianë të cilët luftojnë Shtetin Islamik, i njohur gjithashtu si ISIS…"

Sipas te dhenave qe disponojme nga emigrantet siriane kendej, te ashtuquajturit rebele qe thuhet ketu, hedhin nga dy pushke kundra IS-t, dhe ter baterine e shkarkonin kundra trupave qeveritare. Veç tani e kane ndalur luften, pasi jane ftuar ne bisedime ne Kazakistan.
Nga artikulli, dhe te dhenat qe japin deshmitaret e luftes, i bie qe Pentagoni ka ndihmuar IS-in, siç e thote dhe presidenti Trump.

1 Like

Me siguri flitet per marreveshje te bera nga Berisha.