Shqipëria përmirësohet në klasifikimin botëror të lirisë së medias

Organizata “Reporterë pa kufij” vlerësoi në indeksin e vitit 2017 publikuar të mërkurën se liria e medias në Shqipëri u përmirësua me 6 vende në shkallën botërore të 180 shteteve, duke u renditur e 76-a.

Pushteti i medias ne Shqiperi eshte i kapur nga kryeministri. Pike.

Po kjo organizata nderkombetare thote te kunderten o Makso. Me fjale te tjera thote qe liria e medias ne Shqiperi ehte rritur. Pra eshte bere me e lire/pavarur se me pare ne kohen e kriminelit sali. Apo dhe kjo organizate eshte e blere nga Rama?

Vleresimet e saj behen ne baze te perception dhe krahasimi eshte me vitin e kaluar.

Po, tashme gazetaret shkruajne me lirshem pro pushtetit.