Shqiptarët e lindur mes 7 prill ’39 dhe 28 nëntor ’44 janë… italianë?

http://www.gazetadita.al/teza-e-re-ne-itali-mijera-shqiptare-kane-te-drejte-te-marrin-nenshtetesine-italiane/

i bi t’na ken ci qysh n’koh t’zogut

Po vetem se ka bere nje gabim ata /o qe kane lindur nga 43 deri ne 44 duhen te marrin pashaporten gjermane :stuck_out_tongue: lol
Kjo blen per gjithe vendet e pushtuara ? :stuck_out_tongue:
Hajde studim hajde …
ose hajde gazetar hajde qe kushedi si e ke kuptu studimin …

1 Like

Jo nkohe te Zogut sepse nuk kish transferim sovraniteti, ndersa gjermanet tentuan te rikthejne sovranitetin shqiptar duke pretenduar se ishin thjesht kalimtare e sdeshen me u morr me ne.